Stein Nilsen 

Stein Nilsen, født i 1934, har i en årrekke stått bak flere av glassverkets bestselgere. Han har arbeidet med design helt siden 1955. Samarbeidet med Magnor Glassverk startet allerede i 1972. Evige og populære serier som for eksempel Skute (1974) og Villmark (1987), har oppstått gjennom hans sikre formgivning. Baltazar (1994) og Brazil (1997) er eksempler på variert og fargerik design som viser hans bredde. 
 
Med utdanning fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole i Oslo, står Stein Nilsen stabilt på norsk håndtverks grunn. Inspirasjonen henter han fra glassblåsernes eldgamle kunst og av glassets egen farge, lys og form. Han skaper produkter som gir en følelse av direkte kontakt med tidligere generasjoner.
 
Glasshåndtverket er en gammel teknikk med stadig nye muligheter, sier han om sin vidtomfattende produksjon. Det er et fantastisk materiale. Håndarbeid og trolldom med ild og sand!
  • GEILO
    GEILO
    Helnorsk, robust, solid og gedigen er Geilo med mønsterbord av luftbobler og jernspon. Mønsteret av luftbobler og jernspon er helt innlagt i glasset.
  • VILLMARK
    VILLMARK

    Nyt villmarks- opplevelsen. En samleserie robuste og eksklusive glass med skulpturelle isfjell i sokkelen. Motivene er hentet fra vår vakre natur; et landskaps- motiv og ni valgfrie dyremotiv. Serien kan også leveres i glatt utførelse. Elegant også i glatt utførelse.

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0