Besøk oss

Magnor fabrikkutsalg

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til fabrikken på Magnor med glasshytte, fabrikkutsalg og butikker.

Her hos en av regionens største turistattraksjoner kan du kjøpe våre produkter til gode utsalgspriser, samle inspirasjon til ditt eget hjem gjennom våre utstillinger og interiørbutikker og se våre glassblåsere i aksjon! Det er også muligheter for å blåse ditt eget glass i utvalgte perioder – ofte i samsvar med ferier.

Benytt muligheten til å dekorere hjemmet ditt med unike gjenstander eller gi en gave som er litt utenom det vanlige!

Marianne Gjerde, Butikksjef

I tillegg til fabrikkutsalg og glasshytte finner du en rekke unike interiørprodukter på Magnor. Våre egne porselensserviser får du kjøpt til minst 40% lavere pris enn andre steder i markedet. Vi har også kjøkkenartikler, bestikk, tekstiler, interiørartikler og andre flotte gaveartikler. I interiørbutikken har vi mange spennende leverandører som ellers kan være vanskelig å få tak i i Norge.

Gode priser

Fabrikkutsalget

Ved glasshytta finner du Magnor Glassverks eget fabrikkutsalg med et stort utvalg av produkter! Her finner du flotte gaver til alle anledninger, smakfullt utstilt i lyse og trivelige lokaler. I tillegg til hele vårt sortiment i krystall produserer vi her også egne varer som kun selges på Magnor.

I Fabrikkutsalget handler du våre varer med 30 – 70% rabatt på veiledende utsalgspris. Denne rabatten gjelder sortimentet som er andresortering eller samsort. Dette vil si varer som kan ha små defekter som luftbobler eller lignende. Her kan du også kjøpe produkter som kun finnes her. Dette er ofte produkter som blåsere og designere har testet sine ideer.

Åpningstider Meny Noe Attåt
Se en glassblåser i aksjon

Glasshytta

Et besøk i glasshytta er populært for alle. Se håndtverket ta form ut fra den glødende glassmassen. Glassblåsing er en vanskelig kunst, men spennende å oppleve! Det er en opplevelse å se hvordan en glødende glassklump magisk formes til kunstnerlig merkevare. Samme enkle redskap som glassblåserne brukte for over 100 år siden, brukes også i dag, selv om mer moderne verktøy også har sin plass i produksjonen. Dyktige glassarbeidere viser ulike trinn i prosessen fra å lage munnblåst glass, der du selv kan se hvor viktig hvert trinn er for å nå den perfekte formen. Anfang, glassblåsing, stett, fot og avkjøling – hver oppgave krever sin mann. Et besøk i glasshytta er alltid like verdsatt, av både voksne og barn. Eller hvorfor ikke som bedriftseventyr – kom hele bedriften og ha en hyggelig dag sammen med kunder og forbindelser!

Om oss Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter
Glasshytta & fabrikkutsalget

Omvisning

Har du lyst til å besøke glassverket, eller er du del av et lag, en forening eller en gruppe som ønsker å få omvisning på glassverket er det fullt mulig. Det er også muligheter for bespisning.

  • Omvisning ca. 40 min. inkl. kaffe og vaffel. Pris kr. 150,- pr. person
  • Omvisning ca. 40 min. Pris 100,- pr. person

Omvisningen starter med historie og fakta. Deretter videre inn i glassproduksjon for å se hva vi lager i dag, også følger vi glassets nedkjøling og slipeprosess. Omvisning i arbeidstid mellom kl. 9.00 og 16.00. Lørdager etter avtale. Søndager har vi ingen glassproduksjon,  derfor ingen omvisning. Ei produksjon på helligdager og inneklemte dager.

Grupper større enn 20 personer deles i to. Tilrettelagt for handikappede.

Se vår meny Send oss en forespørsel

KONTAKT FABRIKKUTSALGET

Du er hjertelig velkommen til å ringe eller sende oss en mail dersom du har spørsmål  eller ønsker å booke omvisning.

Tel: 913 51 217
E-post: butikk.magnor@homebrands.no
Adresse: Magnor Glassverk, Grensevegen 633, 2240 Magnor

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS