Om oss

Magnor Glassverk

Magnor Glassverk ble etablert i 1896 og flere generasjoner dyktige glassarbeidere har formet historien vår.

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner i samarbeid med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.

BESØK MAGNOR

VELKOMMEN TIL OSS

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til fabrikken på Magnor med glasshytte, fabrikkutsalg og butikker. Her hos Hedemarks’s største turistattraksjon kan du kjøpe våre produkter til gode utsalgspriser, samle inspirasjon til ditt eget hjem gjennom våre utstillinger og interiørbutikker og se våre glassblåsere i aksjon! Det er også muligheter for å blåse ditt eget glass i utvalgte perioder – ofte i samsvar med ferier.

Besøk oss
Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS