Jan Thomas 

Jan Thomas er Norges mest kjente stylist. I tillegg er han foredrags-holder, programleder og TV-profil, forfatter og suksessfull gründer med to skjønnhetssalonger i Oslo. Han er stadig i media og triller også terning som motepoliti. Med egen makeup/ hårpleie/ varmeverktøy/ hudpleie/ stylingbøker, har han oppnådd en eventyrlig suksess og er i ferd med å bli et av Norden største beautybrand. For Jan Thomas har det aldri vært produktet som har stått i fokus. Det har alltid vært mennesket og evnen til å skape opplevelser.

Med over 20 år i Hollywood og utallige reiser, har han observert og latt seg inspirere av sine reiser verden rundt. Han startet med hår, og brukte mange år som internasjonal toppmodell og kjendisstylist i Hollywood. Alle fra Scarlett Johansen, Sharon Stone, Helen Mirren, Uma Thurman og Anne Haddaway, har vært hans nære kunder. Inspirasjon finner Jan Thomas i sine reiser og tiden han tilbringer i noen av verdens største byer. Men roen og evnen til å reflektere, henter han fra turer i naturen med bokseren Kennedy og de varme, fine menneskene han omgir seg med.

Nå er han klar til å bli personlig med oss. For Magnor Glassverk er han designet de eksklusive seriene LOVE og THE BUCKET. Disse eventyrlige seriene som han gleder seg til å dele med oss, er selvsagt basert på og inspirert av hans eget liv. Velkommen til Jan Thomas sin glamorøse interiørverden!

 • The Bucket
  The Bucket

  THE BUCKET er en eksklusiv og sofistikert serie lykter, vaser og isbøtter, designet av den kjente stylisten Jan Thomas. Inspirasjonen har han hentet fra sitt barndomshjem der moren alltid sørget for vaser med bugnende blomster. Blomstene stod alltid fremme, og når kvelden kom, tente hun levende lys. Disse gode minnene har Jan Thomas videreført til sin egen design formet som en vakker og tidløs isbøtte. Formspråket er maskulint og elegant, med en touch av Hollywood-glamour. THE BUCKET vase/lykt/isbøtte er hverdagsluksus og funksjonelle produkter som kan benyttes på mange måter.

  THE BUCKET kommer i fire størrelser og tre sobre interiørfarger; Earth Brown, Soft Grey og Royal Blue. Formen er tegnet av Jan Thomas selv, og fargene er nøye utvalgt av han for å gi ditt hjem litt ekstra styling og luksus. THE BUCKET består av en telykt 9,5 cm, vase/stormlykt 16 cm, vase/stormlykt 20 cm og isbøtte/vase 24 cm. Serien er munnblåst og håndlaget i gjennomfarget glass av yrkesstolte glassblåsere, og er perfekt for deg som setter pris på det estetisk vakre, men samtidig verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Alle deler har Jan Thomas sin kjente og karakteristiske signatur, som bevis for beste kvalitet og merkevare.

  Jan Thomas har stylet mennesker i en årrekke, nå er han klar for å style hjemmene våre med stramme stilrene former som eksklusive isbøtter, skinnende lykter og sobre vaser.

 • Love
  Love

  L O V E er rause og stilige porselensdeler som oser av kjærlighet og feelgood, designet av den populære kjendisstylisten Jan Thomas. Inspirasjonen har han hentet fra sin egen hverdag som stylist der han stadig møter interessante mennesker med varme hjerter, forskjellige bakgrunner og ulike balaster. Alle har en historie å fortelle og fortjener å bli møtt med varme og kjærlighet. Det er dette Jan Thomas ønsker å formidle med sin nye serie LOVE – varme og kjærlighet!

  Serien LOVE består av tre deler; kopp 35 cl, krus 80 cl og müslibolle 15 cm. Formgivningen er myk og stilren, og både form og hjerter er tegnet av Jan Thomas. Koppene med de hjerteformede hankene i gull og den runde bollen er gode å holde i og varme hendene på.

  Gullfargede hjerter, signaturer og gullsitat, gjør seg godt på den vakre, sorte og matte overflaten. Dette er porselensdelene du selv bruker hele tiden til alt mulig hver eneste dag. De er også perfekte gaver til alle du er glad i. At glamfaktoren er tilstede, forgyller bare hverdagen og gjør den enda bedre.

  Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et tidløst designuttrykk som skiller seg fra mengden. Alle deler har Jan Thomas sin karakteristiske signatur. Kvaliteten er høy med slitesterk sort matt glasur i beste feltspatkvalitet med høy hvithetsgrad og styrke. På grunn av gulldetaljene i ekte 24 karats gull, anbefaler vi å vaske delene for hånd, da varer de lenger. LOVE er et utsøkt norsk designarbeide fra Jan Thomas, la det bli en del av din gode hverdag.

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0