Nyheter 

 • Animals
  Animals

  ANIMALS er vakre, håndlagde figurer i lekkert og tidløst hvitt porselen, formgitt av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Camilla Prytz har vært fascinert av store ville dyr helt siden hun var liten og digget Pippi og tegnet hele jungelboken. I voksen alder har inspirasjonen fra dyr fulgt henne, og hun har hentet mye inspirasjon fra dyremønstre og dyrenes former og egenskaper.  Hun har en lifesize krokodilleskulptur på stuegulvet, kler seg ofte i leopardmønster, og har laget en egen smykkekolleksjon med ville dyr. Magnors dype skoger er som en norsk jungel, og her har Camilla Prytz brukt sin villeste fantasi til å lage de villeste favorittdyrene sine i det fineste porselen. Hun håper at dere blir inspirert av ANIMALS fine egenskaper, og at dyrene får mange nye, gode hjem. Dyrene kan daglig minne oss på å være snille mot naturen. Hvert dyr har sin egen kraft og lærdom. 

  Monkey: Apen er leken, nysgjerrig, morsom, kreativ og intelligent.  

  Tiger: Tigeren er sterk, kraftfull, energisk, ensom og utholdende. 

  Crocodile: Krokodillen er tålmodig, god på timing, overlevelse, beskyttelse og visdom.

  ANIMALS er håndlagde figurer i nydelig hvit kvalitetsporselen med kunstnerens kjente signatur for varig verdi. Animals er den perfekte gaven til deg selv og de du er glad i. 

   

 • FishEye
  FishEye

  FISHEYE er en vakker, skulpturell kunstvase og et unikt kunstprodukt, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz, som opprinnelig er utdannet glassblåser.  Kunstvasen kommer i to varianter, EYE BOWL og FISH BOWL, med to fargekombinasjoner hver. 

  Eye Bowl kommer i fargekombinasjonene blå/turkis og multicolor. Øyet har mange betydninger i forskjellige kulturer, og kan symbolisere beskyttelse, intuisjon, konsentrasjon, visualisering og opplysthet. Øyet har alltid fulgt Camilla Prytz gjennom arbeidet hennes.

  Fish Bowl kommer i fargekombinasjonene blå/turkis og skimmer. Glassfisken var det første smykket Camilla Prytz lagde etter å ha svømt på korallrevene i Karibien for 20 år siden. Hun oppdaget en ny fargeverden under vann som har inspirert henne siden. Fisken kan symbolisere livet, fruktbarhet, underbevissthet, følelser og selvstendighet.

  Alle de vakre glassøynene og glassfiskene i vasene har Camilla Prytz selv håndlaget i sin egen ovn i studioet sitt på Odderøya i Kristiansand. Deretter har glassblåserne i Magnors glasshytte på magisk vis, blåst opp øynene og fiskene inne i det flytende krystallglasset.  Alle vasene er unike og blåst på frihånd, og bærer Camilla Prytz sin kjente signatur.

   

 • Gemini
  Gemini

  GEMINI er tre vakre vaser/fat, designet av den kjente legen og forfatteren, Jan Vincents Johannessen. Jan Vincents Johannessen er selv født i Tvillingenes tegn, Gemini. Han har derfor designet vasene GEMINI med tanke på at de skal være en slags «tvilling» og kunne benyttes på flere funksjonelle måter.

  GEMINI er munnblåst og håndlaget i funklende glass av stolte glassblåsere med lang erfaring i faget. Den spennende formen er tosidig, og kan vendes til vase eller fat. Hver eneste en er helt unik, det finnes ikke to som er eksakt like – og de bærer selvfølgelig også Jan Vincents Johannessens verdsatte signatur.

 • Torus
  Torus

  TORUS er en enkel og vakker lysestake i transparent glass, designet av den unge formgiveren Thea Jegerud. Formen har myke linjer, leken form og god funksjon. Den har en elegant og gjenkjennelig form samtidig som den ikke er for tradisjonell. Dette gjør den til en stilren og uhøytidelig lysestake som både passer til hverdags og fest. Lyset står støtt i den stødige lysestaken, alene eller i grupper. Fargene er moderne og transparente interiørfarger som passer godt inn i norske hjem. Velg din favoritt eller miks og bland.

  Torus er navnet på en matematisk form, som minner om en smultring. Denne formen danner grunnlaget til designet av lysestaken - en halvsirkel av glass som folder seg rundt lyset. Inspirasjonen til Torus har Thea Jegerud hentet fra selve håndverket hvor hun har tatt utgangspunkt i grunnleggende glassblåserteknikker for å fremstille en enkel, men vakker lysestake. 

  TORUS er munnblåste og håndlaget, derfor er hver og en helt unik - estetisk vakker, men samtidig funksjonell og anvendelig. 

   

 • Hold Hverdag
  Hold Hverdag

  HOLD HVERDAG, designet av Kristine Bjaadal, er både vakker og funksjonell. Den er perfekt som flerbruksprodukt gjennom årstidene eller som en dekorativ skulptur. Formene er myke og organiske og formspråket klassisk.

  HOLD HVERDAG er munnblåst og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere, og leveres i tre transparente farger.  Lokket er av treverk og lær; naturlige og varme materialer som gir hånden et vennlig møte.

  Dette er det perfekte interiørproduktet som alltid står fremme og er i bruk; enten du bruker det som praktisk krukke til oppbevaring, stolt display av dekorative objekter og ting du er glad i, stemningsfull stormlykt gjennom mørke vinterkvelder eller som en vakker vase til selvplukkede sommerblomster. HOLD HVERDAG gjør hverdagen litt vakrere!

 • Fold
  Fold

  FOLD er Sverre Uhnger’s første kunstglass for Magnor Glassverk. De myke og inviterende formene er en utforskning av teknikker som krever håndarbeid og høy presisjon. Formene blåses og åpnes før de brettes over kanten og dermed fanger glassets myke egenskaper. Siden Fold er munnblåst og håndlagd blir alle unike, og dette er med på å gi liv til produktet. 

  Serien FOLD består av to varianter som med sin størrelse og form oppfordrer deg til å bruke dem fritt; som oppbevaring av gjenstander, mat, blomster eller som rene dekorative objekter. 

 • Dew
  Dew

  DEW er en serie kunstglassvaser designet av Kristine Five Melvær. Vasene er blåst av yrkesstolte glassblåsere i sobre farger med matte sandblåste striper. Stripene på utsiden av glasset og fargen på innsiden skaper skygger som gir en unik dybde og tekstur til det ellers monokrome volumet. De skulpturelle vasene kan brukes både med og uten blomster. De ulike høydene gjør at de danner en vakker gruppe når de settes sammen. DEW-vasene er munnblåste og håndlagde i Magnors glasshytte. Hver eneste vase er helt unik, det finnes ikke to som er eksakt like. Vasene lanseres nå i fire nye farger.

   

 • Boblen Frosty
  Boblen Frosty

  BOBLEN FROSTY COLLECTION er en videreføring av Finn Schjølls store designsuksess med Boblen. Nå lanseres vasen for første gang i sandblåst versjon som passer fint til alle årstider. Den er duggfrisk om våren og rimfrostet om vinteren. For oss som lever i klar frisk luft i nord, er frost en del av vår varme. 

  Boblen Frosty kommer i tre størrelser; mini 7 cm, liten 12 cm og medium 16 cm. De myke formene og den matte sandblåste overflaten passer perfekt inn

  i skandinaviske hjem, de er både vakre og tidløse. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasenåpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får i gave.

  Boblen er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Vasene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, og bærer også Finn Schjølls kjente signatur. La deg inspirere av Finn Schjøll, gi hjemmet ditt litt lykke!

   

 • Tweed
  Tweed

  TWEED er elegante og sofistikerte glasstallerkener i to praktiske størrelser i funklende isklar krystall. TWEED er formgitt av interiørdesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra grove stoffer og maskulint tweedmønster som er overført til skinnende krystall. Formen er enkel og dekoren diskret slik at glasstallerkenene lett kan kombineres med porselenstallerkener. Halvor Bakke kan dette med interiør, og ønsker at man gjerne skal blande krystall og porselen for et personlig uttrykk. 

  TWEED kommer i to størrelser, frokosttallerken og middagstallerken, og er håndlaget av yrkesstolte glassblåsere på Magnor. Hver og en tallerken er helt unik, det finnes ikke to som er eksakt like.

   

 • Isbjørn
  Isbjørn

  IBJØRN HVIT er vakre figurer i lekkert kunstglass med myke linjer og lekne former, designet av Studio Magnor. Her er glassblåseren i fokus der han elegant og uten tilfeldigheter former en vakker figur helt på frihånd av flytende glassmasse rett fra den glødende glassovnen. Teknikken er fascinerende, og isbjørnen formes helt på frihånd. Magi! Det er dette som er ekte kunsthåndverk.

  Inspirasjonen til de hvite isbjørnene er hentet fra den kjente artisten Wenche Myhre som ønsket seg hvite isbjørner, ikke bare klare isbjørner som vi har laget i 50 år.

  ISBJØRN HVIT er perfekt som gave, suvenir eller som en liten skulptur. Den kommer i tre lekre størrelser og gjør seg godt sammen som en liten familie. De er et munnblåste og håndlagde, derfor er hver og en unik og ekte. De er perfekte for deg som liker små skatter, det estetisk vakre, og samtidig verdsetter kvalitet og god design.

per side
Viser 1 - 9 av 31 produkter
Viser 1 - 9 av 31 produkter

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0