Nyheter 

 • FLORYTALE
  FLORYTALE

  FLORYTALE er et kunstservise - vakkert, eventyrlig, og lekent, designet i samarbeid med den svenske formgiveren/illustratøren Anna Handell og blomsterdekoratøren/tv-personligheten Finn Schjøll. FLORYTALE kommer i ni vidunderlige akvarellmalte deler. Her finnes glede, kunst og funksjonalitet som gir borddekningene kreative og personlige kombinasjoner. Dette gjør at FLORYTALE går i en mer spennende retning enn tradisjonelle porselensserviser. FLORYTALE er et eventyr.

  Inspirasjonen er hentet fra naturens spennende og sammensatte verden som handler om farger, former og frodig sameksistens med ulike livsformer som alle har sin egen unike strategi for å overleve. Med fargeprakt, dufter og deilige former, symmetri og mønster er naturen den selvfølgelige livskraften i Florytale-fortellingen.

  Anna Handell og Finn Schjøll kan dette med blomster, dekorer og interiør, og de har latt fantasien løpe fritt. Resultatet er vakkert og fargerikt, og gjør FLORYTALE til noe helt eget med naturens mystikk som tema. Dekoren innbyr til fantasifulle samtaler ved bordet og til å lage sin egen fortsettelse av eventyret.

  FLORYTALE kommer i ni deler som gourmettallerken/fat 31 cm, flat tallerken 27 cm, dyp tallerken 20 cm, dessert/müsliskål 14 cm, frokosttallerken 21 cm, asjett 17 cm, kopp 30 cl, fat 38 cm og bolle 25 cm. Delene passer til frokost, lunsj og middag, og er de delene du bruker hver dag året igjennom. Porselenet er laget i beste ultrabone-kvalitet med slitesterk glasur, naturlig hvithetsgrad og høy styrke. FLORYTALE innbyr til eventyrlige borddekkinger, festlige anledninger selv på hverdager, og vil garantert gjøre suksess rundt bordet.  Med Florytale spiser man like mye med øynene som med ganen.

   

   

  ANNA HANDELL & FINN SCHJØLL er designerduoen som har lykkes med å kombinere sine ferdigheter til et eventyrlig og oppsiktsvekkende design.  Anna Handell er en dyktig svensk illustratør, designer og kunstner, kjent for sine arbeider med mønster/motiver innen interiør (porselen/tekstil/tapet/kunst). Finn Schjøll er Norges mest kjente blomsterdekoratører og folkekjær tv-profil som har designet flere suksesser for Magnor. Både Annas og Finns inspirasjon er eventyrlig og kommer gjerne fra naturen med elementer som fugler, dyr, trær og blomster. For Magnor Glassverk er designerduoen nå aktuell med det lekre kunstserviset FLORYTALE.

 • ONE
  ONE

  ONE er en elegant vase i kunstglass med myk og langstrakt form. Den kommer i tre lekre utførelser i klar, blå og grønn skinnende krystall, og er formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll. Inspirasjonen er hentet fra Finn Schjølls vidunderlige blomsterverden. Han har laget en unik og luksuriøs vase som med sin lekre form og sobre lysspill, er et smykke i hjemmet. Vasen krever bare en enkel blomst eller noen få strå eller blader. ONE kan skinne helt alene, eller også som flere i en glamorøs gruppe. Den er like aktuell hele året igjennom, og er et sobert kunstprodukt.

  ONE er ekte håndverk, munnblåst og laget for hånd i ekte krystall av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor. Hver eneste vase er helt unik og kommer i ulike høyder rundt 40 cm. Det finnes ikke to vaser som er eksakt like. Nettopp dette er bevis på ekte kunsthåndverk. Finn Schjølls kjente signatur er preget under hver vase.

  ONE er perfekt for deg som setter pris på ekte håndverk, det kunstneriske og det estetisk vakre. 

 • Amore
  Amore

  AMORE,designet av kjendisstylisten Jan Thomas, er et høyt og elegant champagneglass som oser av luksus og kjærlighet.  Inspirasjonen har Jan Thomas hentet fra sitt eget glamorøse liv. Som stylist møter han interessante mennesker med ulike historier. Alle fortjener å bli møtt med varme og kjærlighet. Det er dette Jan Thomas ønsker å formidle med det nye glasset AMORE.

  Champagneglasset AMORE er munnblåst og håndlaget i funklende glass av dyktige håndverkere. Det rommer 30 cl, og kommer i to utførelser; glatt og dekorert. Formgivningen er myk og stilren, og både form og hjerter er tegnet av Jan Thomas. Den dekorerte versjonen er påført håndslipte linjer, sandblåste trippel-hjerter og en ekte Swarovski-sten. Hjertedekoren er den samme som gullhjertene i porselensserien Love. Glasset bærer Jan Thomas sin karakteristiske signatur nede på foten.  På grunn av den ekte Swarovski-stenen, anbefaler vi å vaske dekorerte glass for hånd, da vil stenen bevares. Glatte glass uten sten kan vaskes i maskin.

  Dette eksklusive champagneglasset vil verdsettes og vil bli arvet gjennom generasjoner. AMORE er perfekt som bryllupsgave, men også nydelig gave til de man er aller mest glad i. AMORE kan markere merkedager som bryllup, forlovelse, frieri, Valentine, morsdag, bursdag, bryllupsdag

  og andre høytidelige anledninger. Den riktige følelsen av luksus er tilstede, enten du velger glatt eller dekorert utførelse.

 • SKYLINE
  SKYLINE

  SKYLINE KOKS, designet av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke, kommer med tre nyheter denne høsten; fat, lysestake og skål med stett. Den sofistikerte og urbane serien SKYLINE var den aller første serien Halvor Bakke lanserte for Magnor Glassverk våren 2011.

  Halvor Bakke henter inspirasjon fra sine reiser verden over, og SKYLINE ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai. Der satt han i 43.etasje, så ut over byen og ble utrolig fascinert av alle lysene. Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk i funklende koksgrått glass. Som grå skyskrapere i kontrast mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk, skaper produktene et trendy og elegant interiør.  

  SKYLINE KOKS består av syv funksjonelle interiørdeler som er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket.  Serien består av fat 28 cm, lysestake 22 cm, stettskål 14,5 cm, vase 30 cm, telykt 7 cm, liten stormlykt 15 cm og stor stormlykt 20 cm.  Alle produktene har et unikt uttrykk og bærer Halvor Bakkes karakteristiske signatur.  Serien Skyline kommer også i blått og i en håndslipt versjon i klar eller koks utførelse.

  La deg inspirere av Skyline Koks som er Halvor Bakkes aller første designsuksess! 

 • Noir
  Noir

  NOIR, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke, kommer med tre nyheter denne høsten; vann, vin og karaffel. Serien er fløyelsmyk og mystisk som en forførende parisisk kveld. Inspirasjonen har designeren hentet fra en av sine mange reiser til Le Marais i Paris, et trendy område med særpreg av naturmaterialer, mørk eleganse og fløyelsmyke kvelder der man får fantastiske matopplevelser på Michelin-restauranter som er verdenskjente for sin franske gourmetmat.  Det er denne følelsen Halvor Bakke ønsker å videreføre med serviset NOIR. Selv er han glad i både å lage mat og servere mat. Han er opptatt av å presentere mat på en delikat måte som hever matopplevelsen. Sorte glass er unike, luksuriøse og hever stemningen ved bordet. De er selve prikken over i’en, og skaper et helhetlig sort og sobert uttrykk, gjerne sammen med klare glass. Sort porselen fremhever maten på en helt unik måte. Maten får spille hovedrollen og slipper å kjempe mot mønster og dekorer. Man spiser og drikker like mye med øynene som med ganen.

  NOIR kommer som vannglass 37 cl, vinglass 63 cl, bobleglass 36 cl, karaffel 180 cl, flat tallerken 28 cm, dyp tallerken 23 cm, asjett 22 cm og krus 30 cl. Delene passer til frokost, lunsj og middag, samt fancy retter som krever litt ekstra. Glassene er munnblåst og håndlaget av dyktige håndverkere.  Porselenet er laget i beste feltspatkvalitet med matt glasur, høy hvithetsgrad og styrke. Designen har et røft og sofistikert designuttrykk. NOIR innbyr til trendy borddekkinger og festlige anledninger, og vil garantert gjøre suksess rundt bordet. 

 • Cape Dekorfat
  Cape Dekorfat

  CAPE DEKORFAT er et elegant og luksuriøst dekorfat. Det kommer i to lekre utførelser, matt champagne og matt gunmetal, og er formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Dekoren fant han på en stilig smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, «Cape Dutch». Det sofistikerte mønsteret er overført til et lekkert lysfat i metall med eksklusiv matt finish som gir både en klassisk og en moderne følelse.

  Hvert enkelt fat er håndlaget og skaper et unikt uttrykk. Fatet er 35 cm i diameter og har samme dekor som den populære presskannen CAPE og servisene CAPE og TRAE. På grunn av den vakre matte coatingen anbefales det å vaske fatet for hånd. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et stramt og sofistikert designuttrykk.

  CAPE dekorfat er hverdagsluksus på sitt aller beste! Det innbyr til luksuriøse dekoreringer, enten det er til høytidelige anledninger eller enklere hjemmekos.

 • PI
  PI

  PI (3,14) er en serie minimalistiske, stilrene og funksjonelle boller, formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen har han hentet fra den matematiske formelen PI.  Som navnet indikerer, er fasinasjonen for den enkle sirkelen som form, det bærende elementet.  I en verden der alt går med lynets hastighet og alt er i evig forandring, er det godt å vite at noe alltid er konstant. Konstanten PI er alltid 3,14 og er forholdet mellom en sirkels omkrets og diameter.  

  I flere tusen år har folk vært fasinert over at forholdet mellom omkretsen og diameteren i en sirkel ikke forandres, selv om størrelsen på sirkelen forandres. Helt siden Babylonerne i ca. år 2000 f.Kr. har PI blitt beregnet på ulikt vis, og fortsatt gjøres det beregninger for å kunne skrive PI med flest mulig desimaler, samt å kunne memorere flest mulig av disse.

  I bunnen av alle glassbollene, finnes en sandblåst PI-logo der kan man kan teste seg selv og sin hukommelse med 27 desimaler etter PI. Alle bollene har også en rettskåret topp-vinkel som skaper en ekstra dybde og tilfører designet et strammere og unikt formspråk. God design handler om formgiving og detaljer. Glassbollene PI er en hyllest til dette.  Nyt rene linjer, minimalistisk estetikk og stilrene detaljer.

  PI kommer i tre anvendelige størrelser: Liten Ø 14 cm, medium Ø 18 cm og stor Ø 22 cm. Serien er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket, og er laget av gjennomfarget glass i fargene koks og blå.  Produktene har alle et unikt uttrykk, ingen blir helt like, noe som er bevis på godt håndverk.

  Serien er en hyllest til en universell, stilren og minimalistisk design-filosofi som skal kunne komplimentere et hvert hjem.

 • STONE
  STONE

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0