Kunstglass 

 • GJESTEBUD
  GJESTEBUD

  Klunkeflasken bringer glede og løssluppenhet til hvert bord.

 • SNE
  SNE

  Med Per Spook’s blikk for sne ser vi snekrystallenes spill forstørret til svevende gull, inspirert fra naturens kjølige eleganse. Boller og vaser, fat og vinglass som alle har en funksjon, alene eller sammen, til glede for øyet og hånden. Alle modeller har innpreget designerens karakteristiske signatur på undersiden. Gullflak og ishvitt i klar krystall.

 • HOLD
  HOLD

  HOLD er en serie med ulike beholdere i farget glass designet av Kristine Bjaadal. Beholderene har ulik grad av åpen/lukkethet, og kan brukes med eller uten lokk av heltre ask og lærdetaljer. Alle glassene har utgangspunkt i den samme formen, men de er kuttet i ulike høgder; noe som gir et variert, men likevel helhetlig inntrykk. Glassene kan brukes som funksjonelle beholdere, eller kun som skulpturelle objekter.

 • Finns Hage Glass
  Finns Hage Glass

  FINNS HAGE KUNSTGLASS er luksuriøse stettglass med robuste og rause former, designet av den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll.

  I 2015 lanserte han porselenet FINNS HAGE, krus og asjett med åtte ulike blomsterdekorer, med inspirasjon fra sin egen vidunderlige hage. Finns Hage kunstglass er derfor en naturlig oppfølger. Hageglassene kommer i to ulike varianter; grønn fargedetalj oppe på stetten eller nede på stetten, noe som gir en spennende borddekking. Krystallglassene er ekte håndverksglass, munnblåste av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor.

  Hvert eneste glass er helt unikt, det finnes ikke to som er eksakt like. Nettopp dette er bevis på ekte kunsthåndverk. Finn Schjølls kjente signatur er preget på foten på alle glassene som leveres med en liten pamflett.

   

 • GENEROUS
  GENEROUS

  GENEROUS er vakkert og luksuriøst kunstglass. Vasen og fatet er designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz som selv verdsetter generøsitet høyt. Generøsitet er den viktigste verdien for henne, i livet og i kunsten. Generøs betyr å gi, dele, hjelpe, skaffe noe utover det vanlige eller hva som er forventet.

  Generous kommer fra det latinske ordet «generosus», som betyr nobel i oppførsel og handling. Generøsitet er en grunnleggende, moden, moralsk og åpen tilnærming til livet. Det er en holdning som innebærer gjestfrihet, storhet, frihet, kjærlighet og veldedighet.

  Når det gjelder design, er Camilla Prytz opptatt av generøsitet i form og farge. Vasen og fatet Generous er store i størrelse, vide og åpne i formen, og det er brukt brede strøk med farge. Her er det ikke spart på noe, og ideen videreføres i bruk. I vasen er det plass til uvanlig store blomsterbuketter, og i fatet skal det bugne med frukt. Samtidig skal designet være vakkert og rikt nok til å stå alene som skulpturer uten verken blomster eller frukt.

  Generous vase og fat kommer i tre sofistikerte og sobre fargevarianter; Ivory, Pink og Army. Hver eneste vase og fat er unike og munnblåste i ekte krystall av yrkesstolte glassblåsere i glasshytta på Magnor. 

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0