Kataloger

Hovedkatalog 2021

Her kan du se og laste ned hovedkatalogen med hele vår kolleksjon for året 2021.

KATALOG 2021

Hovedkatalog 2020

Her kan du se og laste ned hovedkatalogen med hele vår kolleksjon for året 2020.

KATALOG 2020

PREMIEKATALOG

Hos oss finner du et komplett tilbud av klubb- og foreningspremier. Raskt og enkelt hjelper vi deg med å ta frem det du måtte ønske til alle anledninger, uansett om det gjelder mange premier eller bare en. Vi har alt fra det klassiske til det litt mer eksklusive.

Du kan alltid regne med personlig service, god design og kjent merkevare. Ved å bestille premier direkte fra oss, unngår du fordyrende mellomledd. Vi har lagret all historikk på våre kunders tidligere ordrer slik at vi enkelt kan hjelpe deg til å bestille riktige produkter.

Vår aller beste referanse er fornøyde kunder.

SE PREMIEKATALOG

LYSKATALOG

Magnor Glassverk presenterer et godt utvalg lys til våre kunder. Vi har designet en egen lyskolleksjon som er tilpasset farger, trender og behov i det norske markedet. I alt kan vi levere 25 ulike lysvarianter. Deriblant kubbelys, kulelys, stakelys og rillede lys. Disse kan leveres i forskjellige høyder og farger. Vi har 20 farger å velge mellom, inkludert en spesialblandet farge av Halvor Bakke. Lysene er norskproduserte kvalitetslys i 100% fullraffinert paraffinvoks.

SE LYSKATALOG
Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS