Pure Black 4-deler kuvertsett

980520

New product

Pure Black kuvertsett

Flere detaljer

622 kr

- +

 
Mer informasjon

1 stk. gaffel 222 mm, 1 stk. kniv 241,5 mm, 1 stk. skje 226 mm og 1 stk. teskje 148 mm

Skriv en omtale

Pure Black 4-deler kuvertsett
Pure Black kuvertsett

Skriv en omtale

 
PRODUKTBEHANDLING

VEDLIKEHOLD OG RENGJØRING AV BESTIKK:

Stålbestikk kan vaskes i oppvask maskin men det kan oppstå både riper og flekker avhengig av rengjøring og vedlikehold.

Vaskes på lav og skånsom temperatur.

Matrester skal fjernes før bestikket settes i maskinen. Enkelte kjemikalier som salt og fruktsyrer er aggressive overfor stål og vil gi flekker.  Bestikk skal ikke legges i bløt.

Bestikk av ulike metaller skal ikke plasseres sammen fordi det kan lage riper og flekker.

Skuremidler, stålull eller sølvpuss må ikke brukes.

Bestikket skal tørkes umiddelbart med et mykt håndkle rett etter vask. Bestikk som luft tørker eller som blir stående lenge i en fuktig oppvaskmaskin vil kunne få flekker.

Det er varierende kalkinnhold i vannet rundt omkring som kan sette flekker, og de forskjellige oppvaskmidlene reagerer også forskjellig på kalkinnholdet i vannet.

Det er mange forskjellige typer oppvaskmiddel på markedet med innhold av forskjellige type kjemikalier. Bruk derfor kun oppvaskmidler anbefalt av oppvaskmaskinleverandør.

Igjen betyr dette at levetiden er avhengig av behandling og rengjøring av bestikket.

PURE sort kan vaskes i oppvaskmaskin, men som med alle andre bestikk, serviser og annet dekketøy anbefales det alltid skån vask/ håndvask med skånsomme kjemikalier for å unngå riper samt skader på belegget. Ekstra slitasje vil kunne oppstå når bestikket gnisses mot hverandre i oppvaskmaskinen om det stables tett mot og oppå hverandre.

 

TEKNISK INFORMASJON:

Bestikket er laget  i 18/10 rustfritt stål (18% krom/10% nikkel) er den aller beste stålkvaliteten (kniv 13/0 pga bladet). Det er helstøpt! Det vil si at det er laget i et helt stykke uten noen skjøter – gir ingen bakteriekanter.

Stålbestikk leveres i blank/matt utførelse samt i tillegg nå belagt med PVD i fargen sort.

 

PURE sort – PVD coating

PVD er et hardt belegg og har vært bruk i lenge på bl.a. på klokker, smykker, lamper og i medisinsk utstyr.

PVD belegg er et nytt materiale og belegg som benyttes for bestikk. Det gir et trendy utrykk fordi belegget kan lages i mange forskjellige farger og også påføres som et eget design.

PVD er et påført belegg selv om belegget er både sterkt og kraftig er det påført og i likhet med andre lakkeringer og belegg vil kunne slites over tid.  Til tross for sin hardhet vil ikke belegget hindre riper og tegn på slitasje og aldring.

 

7 andre produkter i samme kategori:

QR kode

Sammenlign 0