Kategorier

Sikker betaling

Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part og oppbevares i henhold til norsk lov). Vi benytter Nets og Paypal som betaling. Alle informasjon håndteres konfidensitelt. Det benyttes kun sikre sider (SSL) for optimal sikkerhet. 

Nets Netaxept (tidligere BBS)

NETS Netaxept er den ledende leverandøren av betalingsløsninger for nettbutikker i de nordiske land. Hvis du handler på nettet regelmessig, har du høyst sannsynlig betalt via NETS Netaxept tidligere. Du kan benytte Visa, Mastercard eller PayPal når du velger NETS Netaxept som betalingsformidler.

Vi bruker en betalingsløsning som NETS Netaxept fordi vi da er sikre på at de siste sikkerhetskravene fra kortutstedere og kortinnløsere blir implementert sentralt. Dette betyr at din sikkerhet som kunde alltid blir ivaretatt, og du kan være i trygg forvissning om at transaksjonsteknologien alltid er oppdatert og sikret mot de nyeste truslene.

NETS Netaxept har VISA- og Mastercard PCI- akkreditering. PCI (Payment Card Industry)- akkreditering er et omfattende program med formål å styrke datasikkerheten blant leverandører av betalingsløsninger.

Fordeler med 3D Secure

Nettbutikker som bruker 3D Secure får økt sikkerhet og minimerer risikoen for kortmisbruk. Så lenge nettbutikken tilbyr en online betalingsløsning som støtter 3D Secure, er det den kortutstedende bank, og ikke selve nettbutikken som bærer det fulle ansvarer vet et eventuelt kortmisbruk. 

    


QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0