Boblen kubbelysestake stor

211730

New product

Boblen kubbelysestake 200 mm

Flere detaljer

359 kr

599 kr

-40%

- +

 
Mer informasjon

-

Skriv en omtale

Boblen kubbelysestake stor
Boblen kubbelysestake 200 mm

Skriv en omtale

 
PRODUKT BEHANDLING

VASK

Vi anbefaler vask for hånd.Tykke glass som boller, skåler, fat og glass med hank, bør vaskes for hånd. Jo tykkere
glass, desto mindre tåler det temperaturforskjeller. Oppvaskvann og skyllevann bør derfor
ha omtrent lik temperatur.

ADVARSEL!

Bruk av levende lys skaper hygge i de tusen hjem, men utgjør samtidig en brannrisiko. Levende lys skal alltid holdes under oppsikt. Lysestakene bør være av ikke brennbart materiale, og ikke bruk brennbare mansjetter.  Slokk alltid lys før du forlater rommet. Ikke brenn lysene helt ned da det kan føre til at glasset sprekker.

Alle lys må ha nok luft rundt seg. Dette gjelder alle lys, men spesielt telys. Selv telys med aluminiumskopp kan overtenne og telys med plastkopp kan smelte, dersom det er for lite luft rundt - kan veken trekke til siden ved varmeutvikling. Vær derfor oppmerksom på dette ved valg av type telys og hvor lysene plasseres for å unngå flekker. Bruk aldri produkter på annen måte enn det de er tiltenkt.

Vær alltid forsiktig! Som kjent kan glass, vann og solstråler i en bestemt kombinasjon/vinkling, fungere som forstørrelsesglass og lage brennmerker. Det er viktig at man alltid tenker på dette når man plasserer vaser/glass eller andre gjenstander av blankt glass i solen slik at man unngår faren

2 andre produkter i samme kategori:

QR kode

Sammenlign 0