Vårens Nyheter 2018

Vårens Nyheter 2018

I dag slipper vi vårens nyheter for 2018. Hurra!  Magnors nyheter består av glass, porselen og bestikk denne sesongen. Ta en titt på vårens mest luksuriøse og sofistikerte produkter nedenfor og la deg friste.

ROCKS AMBER er elegante og sofistikerte lykter i lekker gyllen farge. Serien Rocks kommer også i koksgrå, mosegrønn og frostet variant. CAPE er et elegant og luksuriøst kaffeservise med tilhørende porselensvaser og gulldetaljer. Disse seriene er formgitt av møbel- og interiørdesigner Halvor Bakke.

PURE CHAMPAGNE er luksuriøs kakegaffel og kakespade med høy glamfaktor, designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke. De nye delene er en videreføring av PURE som er Magnors første bestikkserie, lansert i forbindelse med 120 årsjubileet i 2016.

KVARTS er moderne og eksklusive vaser i sofistikerte edelstensfarger, designet av den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Vasene er stramme og rektangulære. Fargene er skinnende og transparente; en funklende klar og fire edelstensfarger som mørk turkis, varm ametyst, smaragdgrønn og gyllen rav. Her oser det av luksus og eleganse.

DRÅPEN FROSTY er en frostet variant av den vidunderlige vaseserien Dråpen fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Nå lanseres en matt versjon av de høye og dråpeformede vasene i de to mest funksjonelle størrelsene i serien.

BOBLEN HEART CANDY er forførende og fristende designsukkertøy! De er en videreføring av Finn Schjølls store suksess med vaseserien Boblen. Nå lanseres en vakker kolleksjon av de populære minivasene i lekre pastellfarger. Disse små kuvertvasene kalles gjerne lykkevaser, og har blitt et kjært samleobjekt.

Sendt den 2018-01-22 Kategori, Trend, Inspirasjon 0 7098

Gi en kommentarGi et svar

Du må være innlogget for å sende inn en kommentar.

Blogg kategorier

Siste kommentar

Ingen kommentar

Blogg søk

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0