JULEBORD MED DESIGNER SVERRE UHNGER

JULEBORD MED DESIGNER SVERRE UHNGER

I forbindelse med årets juleforberedelser har vi på Magnor invitert våre designere til oss for å dekke sine egne julebord. Sverre er aktuell med øl- og akevittserien Brygg og bolleserien Favn med Magnor, og har dekket et lite og intimt bord i 2. etasje på Magnor Glassverk.

At Sverre er en stilren designer med sansen for det enkle synes godt på måten han har dekket bordet sitt.  Her er det gjort plass for to med litt juledekorasjoner i form av blomster og granbar. Det mest oppsiktsvekkende er innholdet i ølglassene.

“Det jeg har lekt mest med er det å abstrahere litt med drikken, så det er cornflakes og popcorn for å lage øl med skum, også har det skummet over et par steder så det er litt popcorn på bordet.” forteller Sverre lattermildt.

Det tradisjonelle er tonet ned hjemme hos Sverre i julen, og man vil nok ikke finne noen typiske nisser sittende i sofakroken.

“Jeg har egentlig veldig lite dekorasjoner men det er litt blomster også går det mye i stearinlys og det som gir stemning. Så har jeg enda mere ting i tre enn det jeg pleier å ha, så det er mye trefjøler og sånt. Det er egentlig bare materialvalget som gjør julebordet hjemme hos meg.”

Men selv om han selv får rå over julebordet forteller han at samboeren som er skuespiller gjerne pynter med julepynt i resten av leiligheten. Da er det heller ikke tradisjonell pynt som gjelder.

“Rundt i leiligheten er det kanskje mer rar julepynt”, forteller han videre “det er morsomme ting som vi har kjøpt når vi har vært ute og reist og sånn. Som for eksempel julepynt fra Japan og India og sånn. Litt annerledes.”

Når vi spør om han har tradisjoner han ikke kan leve uten, trekker han raskt frem julebord og skitur med gode venner.

"Det blir ikke jul uten julebord med venner" sier han, før han fortsetter å gi tips om julematen "Det skal være pinnekjøtt, med poteter i stedet for pinner i bånn. Det er et veldig bra triks. Man tror at potetene koker ihjel og sprekker, men det gjør det ikke. Fettet og saltet trekker inn i poteten så de blir helt sinnssykt gode! Så må man ha øl og vann i gryta.""Også må vi ut på tur, skitur med gode venner. Det å være ute gir julestemning. Men det er ikke så mye mer enn det!"

Vi på Magnor synes det var ganske så mye – og at julefeiringen til Sverre høres helt fantastisk ut! Kom gjerne innom hos oss på Fabrikkutsalget på Magnor hvis du vil se Sverre sitt bord og alle de andre bordene som står utstilt nå før Jul. Velkommen!

Sendt den 2016-12-07 av Linn Waage Inspirasjon 0 1941

Gi en kommentarGi et svar

Du må være innlogget for å sende inn en kommentar.

Blogg kategorier

Siste kommentar

Ingen kommentar

Blogg søk

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0