Dråpen Heart Candy 

DRÅPEN HEART CANDY VASE, design Finn Schjøll for Magnor Glassverk

 

DRÅPEN HEART CANDY VASE er en pastellfarget matt variant i den minste og mest anvendelige størrelsen av den vidunderlige vaseserien Dråpen fra blomsterdekoratøren Finn Schjøll. Formgivningen er inspirert av vanndråper som morgendugg på nakne grener i det lekne øyeblikket de slipper taket og faller. Den buede kragen på vasene holder godt på blomstene og hjelper dem til å stå vakkert og høyreist. De er perfekte til langstilkede blomster og de blomstene du plukker selv. Vasene er langstrakte og dråpeformede, tar liten plass og fremhever blomstene. Setter du vasene i små grupper med en av fargene eller med miks av farger, får du et glad uttrykk på blomsterbukettene. Lek med farger gir energi!

 

DRÅPEN HEART CANDY VASE er 20 cm høy, og kommer i vårens lekreste pastellfarger; blå, gul, lime, lilla, rosa og mint som er samme farger som lysestakene og minivasene BOBLEN HEART CANDY. Dette er de deiligste pastellfargene, nøye utvalgt av Finn Schjøll, farger man lett forelsker seg i.

Vasene er malt, munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Produktene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, ingen blir helt like, og de har Finn Schjølls kjente signatur på kragen.

La deg inspirere av Finn Schjøll, lek med vårens deiligste pastelle

Viser 1 - 6 av 6 produkter
Viser 1 - 6 av 6 produkter

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0