FishEye 

FISHEYE er en vakker, skulpturell kunstvase og et unikt kunstprodukt, designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz, som opprinnelig er utdannet glassblåser.  Kunstvasen kommer i to varianter, EYE BOWL og FISH BOWL, med to fargekombinasjoner hver. 

Eye Bowl kommer i fargekombinasjonene blå/turkis og multicolor. Øyet har mange betydninger i forskjellige kulturer, og kan symbolisere beskyttelse, intuisjon, konsentrasjon, visualisering og opplysthet. Øyet har alltid fulgt Camilla Prytz gjennom arbeidet hennes.

Fish Bowl kommer i fargekombinasjonene blå/turkis og skimmer. Glassfisken var det første smykket Camilla Prytz lagde etter å ha svømt på korallrevene i Karibien for 20 år siden. Hun oppdaget en ny fargeverden under vann som har inspirert henne siden. Fisken kan symbolisere livet, fruktbarhet, underbevissthet, følelser og selvstendighet.

Alle de vakre glassøynene og glassfiskene i vasene har Camilla Prytz selv håndlaget i sin egen ovn i studioet sitt på Odderøya i Kristiansand. Deretter har glassblåserne i Magnors glasshytte på magisk vis, blåst opp øynene og fiskene inne i det flytende krystallglasset.  Alle vasene er unike og blåst på frihånd, og bærer Camilla Prytz sin kjente signatur.

Viser 1 - 1 av 1 produkt
Viser 1 - 1 av 1 produkt

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0