Thea Jegerud 

Thea Jegerud er utdannet produktdesigner med bachelor i produktdesign fra HIOA. Hun går nå siste året på master i design på Arkitekt og designhøgskolen i Oslo. Thea Jegerud har fokus på estetikk som ivaretar kvalitet og funksjon, og er en designer vi vil se mer til fremover. Designideen bygger hun både på teknikk og estetikk. For Magnor Glassverk har hun designet den trendy lykten SNU som blander materialene glass og betong og kan benyttes på to ulike måter. SNU ble «Topp 5» i Northern Lightning Award i 2015. Dette er god norsk design på sitt aller beste fra nykommeren Thea Jegerud.

  • Torus
    Torus

    TORUS er en enkel og vakker lysestake i transparent glass, designet av den unge formgiveren Thea Jegerud. Formen har myke linjer, leken form og god funksjon. Den har en elegant og gjenkjennelig form samtidig som den ikke er for tradisjonell. Dette gjør den til en stilren og uhøytidelig lysestake som både passer til hverdags og fest. Lyset står støtt i den stødige lysestaken, alene eller i grupper. Fargene er moderne og transparente interiørfarger som passer godt inn i norske hjem. Velg din favoritt eller miks og bland.

    Torus er navnet på en matematisk form, som minner om en smultring. Denne formen danner grunnlaget til designet av lysestaken - en halvsirkel av glass som folder seg rundt lyset. Inspirasjonen til Torus har Thea Jegerud hentet fra selve håndverket hvor hun har tatt utgangspunkt i grunnleggende glassblåserteknikker for å fremstille en enkel, men vakker lysestake. 

    TORUS er munnblåste og håndlaget, derfor er hver og en helt unik - estetisk vakker, men samtidig funksjonell og anvendelig. 

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0