Utgått 

Her viser vi varer som er meldt ut av vår kolleksjon - men som vi fortsatt har litt igjen på lageret av. Kanskje er du heldig og finner noe flott til en god pris.

Alt så langt lageret rekker..

 • ANTARKTIS GLASS
  ANTARKTIS GLASS
  Isblått lys i uberørt natur. Glitrende iskrystaller og blåfrosne stemninger. En istapp i ferd med å smelte. Et mykt vindpust fra Sydpolen. Stilrene former i funklende isblå krystall – munnblåst og håndlaget. Alle deler er signert Vebjørn Sand for varig verdi. 
   
   Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.
 • Boblen Schackmatt
  Boblen Schackmatt
 • CILIA
  CILIA
  Forførende og fylt med energi, glød og overraskelse. Akkurat som en god vin. Cilia er de optimale vinglassene som er lette og elegante, men samtidig store nok til å svinge vinen rundt. Cilia gir en fullendt opplevelse. 
  "En god vin krever et glass som gjør vinen fullkommen. Det funksjonelle, med hvordan vinen treffer tungen og kontaktflate mellom vin og luft, og det visuelle er avgjørende. Cilia vinglass tilfredsstiller alle mine kriterier til et perfekt vinglass". 
  Produktet er gått ut av vår kolleksjon men  selges så langt lageret rekker.
 • GOD JUL PORSELEN
  GOD JUL PORSELEN
  Et sjarmerende servise som tar vare på den gode, gamle julestemningen. Glassene og porselenet har en håndmalt gullbord og er dekorert med vakre nissemotiver. 
   
  Den skandinaviske nissen er ca. en knyttneve høy og gjenkjennes på sin røde eller grå lue, samt på det lange hvite skjegget. 
     
  Vi anbefaler å vaske serviset for hånd p.g.a gulldekoren. 
  Miljøet er viktig for alle, også for Magnor Glassverk. I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God Jul porselen. Dette har medført at det er noen endringer i fargene, og i konturene på porselenet som selges i 2014. Å returnere porselenet, for så å få nytt vil dessverre ikke være til hjelp da enkelte farger ikke lenger benyttes. Og det vil derfor ikke være mulig å fremskaffe porselen med fargene fra tidligere år.

  Vi håper på forståelse for dette, og for de miljøhensyn vi ønsker, og som vi er pålagt i gjennomføre.

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.
 • MUNCH PORSELEN
  MUNCH PORSELEN

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.

 • Multi
  Multi
 • PEACOCK GLASS
  PEACOCK GLASS

  Et prisme av farger. Lys som brytes i en praktfull fjærprakt. Tradisjon og fornyelse er smeltet sammen til moderne skulpturell eleganse. Glassenes optiske form og vridde stett gir et harmonisk uttrykk – glassene er munnblåst og håndlaget. Dette er stemninger tryllet frem fra glødende glassmasse, designet med sikker formsans og kunstnerisk skaperglede.

 • RIM GLASS
  RIM GLASS
  RIM. Her har designeren hentet sin inspirasjon fra norsk vinterlandskap. Frosne stemninger fra rimslør på nakne kvister, har blitt til isklare glass med moderne, skulpturell eleganse. 
   
  Glassene er runde, robuste og gode å drikke av, og alle modeller er signert PER SPOOK for varig verdi. Stetten er fint formet som rim på et telgjet trestykke.
  Gått ut av vår kolleksjon men  selges så langt lageret rekker.
 • SKYLINE SAND
  SKYLINE SAND

  Halvor Bakke har nå laget lykter i en ny farge - sand - i den populære serien SKYLINE. Alle med  Halvor Bakkes karakteristiske signatur. 

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.

 • Square
  Square

  SQUARE vase, bolle, telykt og stormlykt er munnblåst av erfarne glassblåsere. Serien er håndslepet i en tidløs rutedekor som gir et elegant og sofistikert uttrykk. Lysspillet i det funklende glasset gir en følelse av luksus. Interiørdesigner Halvor Bakke har skapt en vakker serie som vil berike ditt hjem. Alle deler har Halvor Bakkes kjente signatur, som bevis for beste kvalitet.

 • TIME LOOK GLASS
  TIME LOOK GLASS

  Det er en spesiell følelse han formidler, PER SPOOK. Varme, klare vinder og naturlighet. Skimmeret i glasset er som skimmeret i det store havet. En stripe av blått forsterker glansen og skaper lengsel. TIME LOOK krystall er like tidløs som bølgene mot strand og klipper.

  Gått ut av vår kolleksjon men  selges så langt lageret rekker.

 • VEGA
  VEGA

  VEGA er vakre trendvaser, formgitt av industri-designeren Ann-Viola Ulvin. Designeren har lagt vekt på stramme linjer, god funksjon og farger som er rene, lette og positive. Vega kan stå alene, men gjerne flere sammen. De leveres i tre størrelser og tre farger, og er perfekte for deg som liker det enkle og stilige, men samtidig verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Vasene er også signerte som bevis for god norsk design.

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.

per side
Viser 1 - 9 av 20 produkter
Viser 1 - 9 av 20 produkter

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0