Tilbud! 

Gjør et ekstra godt kjøp! Dette er artikler som har gått ut av vår kolleksjon - men som vi fortsatt har litt igjen på lageret av. Kanskje er du heldig og finner noe flott til en god pris.

Alt så langt lageret rekker..

 • Augustin
  Augustin

  AUGUSTIN er nydelige vaser og engler designet av Teresa Bergerud. Da hun skulle designe en engel lette hun gjennom gamle barnetegninger som hennes sønn, August, tegnet da han var fem år. Denne engelen ga inspirasjon til serien Augustin. Velg mellom hvite eller lyseblå vase og engler.

  Vasene er gått ut av vårt sortiment men selges så langt lageret rekker.

 • Boblen Schackmatt
  Boblen Schackmatt
 • Gemini
  Gemini

  GEMINI er tre vakre vaser/fat, designet av den kjente legen og forfatteren, Jan Vincents Johannessen. Jan Vincents Johannessen er selv født i Tvillingenes tegn, Gemini. Han har derfor designet vasene GEMINI med tanke på at de skal være en slags «tvilling» og kunne benyttes på flere funksjonelle måter. GEMINI er munnblåst og håndlaget i funklende glass av stolte glassblåsere med lang erfaring i faget. Den spennende formen er tosidig, og kan vendes til vase eller fat. Hver eneste en er helt unik, det finnes ikke to som er eksakt like – og de bærer selvfølgelig også Jan Vincents Johannessens verdsatte signatur.

 • Husengel
  Husengel

  Her er HUSENGELEN som ble vist på TV2 i God Morgen Norge. VIVVI-ANN HUSE, som har designet engelen, blåser nå HUSENGLER for å kunne levere til deg. Vi har stor etterspørsel så her gjelder det å være tidlig ute. Husengelen er en klassisk svibelvase og som også kan brukes til små og store telys. Som en ekstra dekorasjon er den pyntet med englevinger.

  Håper Husengelen skaper julefred hele året.

  >>

 • Lucca
  Lucca

  LUCCA er formgitt av den kjente glassdesigneren Cathrine Maske og er Magnors nye storsatsning og flaggskip. Formene er myke og organiske, perfekt skapt for å gi en fullendt vinopplevelse. De er fylt med energi og glød, ikke for store, men akkurat passe i størrelse for å være perfekte vinglass. Navnet Lucca er hentet fra vindistriktet Lucca i Toscana som er kjent for sine gode italienske viner. Vinglassene er designet med utgangspunkt i at de skal være annerledes og lekne, men likevel optimale for å fremkalle vinens smak. De er klare og skinnende for å få frem vinens naturlige farge og balanserer godt i hånden. Glassene er lette og elegante, men samtidig store nok til å lufte og rotere vinen slik at vinens
  aroma blir fanget. Lucca er virkelig en fryd for både øyne og gane!
  LUCCA vinservise består av seks vakre og funksjonelle deler; hvitvin, rødvin, champagne, vann/hvitvin, vann/ rødvin og vindekanter. Serien er ekte håndverk, munnblåst og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere. Lucca er perfekt for deg som liker det estetisk vakre, men samtidig
  verdsetter funksjon, kvalitet og god design. Alle deler er signert Cathrine Maske som bevis på god norsk design.

 • Munch Porselen
  Munch Porselen

  Krusene er laget i samarbeid med Munch-museet i Oslo, og motivene er nøye utvalgt sammen med museet.

 • God Jul porselen
  God Jul porselen
  Et sjarmerende servise som tar vare på den gode, gamle julestemningen. Glassene og porselenet har en håndmalt gullbord og er dekorert med vakre nissemotiver. 
   
  Den skandinaviske nissen er ca. en knyttneve høy og gjenkjennes på sin røde eller grå lue, samt på det lange hvite skjegget. 
     
  Vi anbefaler å vaske serviset for hånd p.g.a gulldekoren. 
  Miljøet er viktig for alle, også for Magnor Glassverk. I den sammenheng har vi det siste året måtte se på de fargene som er benyttet i vårt God Jul porselen. Dette har medført at det er noen endringer i fargene, og i konturene på porselenet som selges i 2014. Å returnere porselenet, for så å få nytt vil dessverre ikke være til hjelp da enkelte farger ikke lenger benyttes. Og det vil derfor ikke være mulig å fremskaffe porselen med fargene fra tidligere år.

  Vi håper på forståelse for dette, og for de miljøhensyn vi ønsker, og som vi er pålagt i gjennomføre.

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.
 • Munch Art
  Munch Art

  Produktet er gått ut av vårt sortiment men  selges så langt lageret rekker.

 • Plint
  Plint
  Motivasjonen for å lage PLINT drikkeglassene var å lage en enkel serie med glass for hverdagsbruk. Alle glassene i serien har samme form, men i ulik størrelse, tenkt for forskjellig bruk. Av og til velger man et lite glass - av og til et stort. Av og til ett stort glass vann - andre ganger et lite glass ekstra fin juice. Nærmest som et sett med bakeboller til kjøkkenet har de samme form men ulik størrelse. Dette er en enkel tanke om funksjonalitet som her definerer selve formuttrykket.
   
  Glassenes formsignatur knytter seg til den fint formede korpusen og selve basen på glassene. Basen løfter opp korpus og hovedformen på glassene. Overgangen mellom base og korpus gjør glassene gode å holde i. Basen gir glassene dessuten en fin tyngde og en fin balanse. Glassene står alle stabilt i oppvaskmaskinen, uten å være topptunge.
 • PEACOCK GLASS
  PEACOCK GLASS

  Et prisme av farger. Lys som brytes i en praktfull fjærprakt. Tradisjon og fornyelse er smeltet sammen til moderne skulpturell eleganse. Glassenes optiske form og vridde stett gir et harmonisk uttrykk – glassene er munnblåst og håndlaget. Dette er stemninger tryllet frem fra glødende glassmasse, designet med sikker formsans og kunstnerisk skaperglede.

 • Square
  Square

  SQUARE vase, bolle, telykt og stormlykt er munnblåst av erfarne glassblåsere. Serien er håndslepet i en tidløs rutedekor som gir et elegant og sofistikert uttrykk. Lysspillet i det funklende glasset gir en følelse av luksus. Interiørdesigner Halvor Bakke har skapt en vakker serie som vil berike ditt hjem. Alle deler har Halvor Bakkes kjente signatur, som bevis for beste kvalitet.

 • Torus
  Torus

  TORUS er en enkel og vakker lysestake i transparent glass, designet av den unge formgiveren Thea Jegerud. Formen har myke linjer, leken form og god funksjon. Den har en elegant og gjenkjennelig form samtidig som den ikke er for tradisjonell. Dette gjør den til en stilren og uhøytidelig lysestake som både passer til hverdags og fest. Lyset står støtt i den stødige lysestaken, alene eller i grupper. Fargene er moderne og transparente interiørfarger som passer godt inn i norske hjem. Velg din favoritt eller miks og bland.

  Torus er navnet på en matematisk form, som minner om en smultring. Denne formen danner grunnlaget til designet av lysestaken - en halvsirkel av glass som folder seg rundt lyset. Inspirasjonen til Torus har Thea Jegerud hentet fra selve håndverket hvor hun har tatt utgangspunkt i grunnleggende glassblåserteknikker for å fremstille en enkel, men vakker lysestake. 

  TORUS er munnblåste og håndlaget, derfor er hver og en helt unik - estetisk vakker, men samtidig funksjonell og anvendelig. 

Viser 1 - 5 av 5 produkter
Viser 1 - 5 av 5 produkter

QR kode

Nylig vist

Ingen produkter
Sammenlign 0