Black Week

Dekorative lyslykter, en lekker vase til blomstene eller kanskje ett flunkende nytt middagsservise? Nå er det tid for å sikre årets julegavehandel!

Her finner du årets mest eksklusive Black Week skatter fra oss på Magnor, og vi håper du finner noe fint både til deg selv og dine nærmeste. Du får -20% rabatt på alt i butikken, i tillegg finner du de aller beste tilbudene samlet på denne siden. Besøk oss gjerne i Magnor Brandstore i Oslo hvor du alltid finner produktene til samme pris.

LERK

Halvor Bakke har formgitt  serviset LERK. Inspirasjonen har han hentet fra sin egen barndom og farmorens lerketre. De små konglene hang lekent på rekke og rad på de nakne kvistene. Han syntes de var vakre og sårbare, men allikevel hardføre.

De sarte lerkekonglene, i kontrast til stram pinstripe og eksklusiv tweed, gjør LERK til det perfekte serviset. De stramme og maskuline dekorene pinstripe og tweed,er dekorer Halvor Bakke ofte benytter i sin formgivning, noe som gir serviset et trendy uttrykk.

Se hele serien

LERK PRODUKTER

SIMEN STAALNACKE

SHINE

SHINE er skinnende og forførende lykter og vaser, formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen til dette magiske designet har han hentet fra selve måneskinnet, det fantastiske og helt spesielle lyset som avspeiler seg når det er fullmåne. Serien SHINE er en hyllest til måneskinn om natten, de magiske timene når alt er rolig og avslappet. Det handler om å skape god stemning og gi litt eleganse til hjemmet, i kontrast til dagens travle og enkle liv.

Se hele serien

SHINE PRODUKTER

Halvor Bakke

Skyline Koks

KYLINE KOKS, designet av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke, kommer med tre nyheter denne høsten; fat, lysestake og skål med stett. Den sofistikerte og urbane serien SKYLINE var den aller første serien Halvor Bakke lanserte for Magnor Glassverk våren 2011.

SKYLINE KOKS består av syv funksjonelle interiørdeler som er håndlaget og munnblåst av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket. Serien består av fat 28 cm, lysestake 22 cm, stettskål 14,5 cm, vase 30 cm, telykt 7 cm, liten stormlykt 15 cm og stor stormlykt 20 cm. Alle produktene har et unikt uttrykk og bærer Halvor Bakkes karakteristiske signatur.

Se hele serien

SKYLINE KOKS PRODUKTER

Jan Thomas

The Bucket

THE BUCKET er en eksklusiv og sofistikert serie lykter, vaser og isbøtter, designet av den kjente stylisten Jan Thomas. Inspirasjonen har han hentet fra sitt barndomshjem der moren alltid sørget for vaser med bugnende blomster. Blomstene stod alltid fremme, og når kvelden kom, tente hun levende lys. Disse gode minnene har Jan Thomas videreført til sin egen design formet som en vakker og tidløs isbøtte. Formspråket er maskulint og elegant, med en touch av Hollywood-glamour. THE BUCKET vase/lykt/isbøtte er hverdagsluksus og funksjonelle produkter som kan benyttes på mange måter.

Se hele serien

THE BUCKET PRODUKTER

Halvor Bakke

Skyline Lux

SKYLINE LUX CLEAR er den glamorøse luksusvarianten av den populære serien Skyline. Skyline Lux har en eksklusiv håndslipt dekor, og er formgitt av den populære møbel- og interiørdesigneren Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra sine reiser rundt om i verden. Skyline ble et naturlig navn etter en reise til Shanghai der han satt i 43.etasje, så ut over byen og ble fascinert av alle lysene og byens konturer. Han ga Skyline et stramt, rent og maskulint uttrykk som en illusjon av byens stilrene linjer. Den eksklusive håndslipte dekoren skaper et sofistikert interiør.

Se hele serien

SKYLINE LUX PRODUKTER

MERKEVAREBUTIKK I OSLO

MAGNOR BRANDSTORE

Vi har også vår helt egen merkevarebutikk i Glasmagasinet i Oslo. La deg inspirere av vår utstilling og dekkede bord. Ring oss gjerne for å sjekke om vi har produktene du ønsker i butikken. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Magnor Brandstore
Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS