ROSA SLØYFE

OKTOBER ER ROSA MÅNED

STØTT ROSA-SLØYFE AKSJONEN!

I år er det Halvor Bakke som står bak Magnor Glassverks produkter til Rosa Sløyfe-aksjonen. De populære Rocks produktene kan nå fås i nydelig, gjennomfarget, rosa glass med signatur og logo på undersiden.
Kruset i serien LINEN har også fått en varm rød-rosa farge på lin-dekoren og Rosa Sløyfe-logoen på innsiden. Halvors signatur er preget på hanken.

Sammen kan vi bidra litt.

SE & BESTILL HER!
Magnor Glassverk

Norsk design siden 1896

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede 1896 i de dype grenseskogene på Magnor. De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Hvert år lanserer Magnor to nye kolleksjoner sammen med noen av de beste designerne i dag.

Produkter Om oss
NYHETSLANSERING

HØSTENS NYHETER 2023

La deg inspirere og se høstens nyheter her! Designerteamet bak høstnyhetene denne gang er Halvor Bakke, Finn Schjøll og Teresa Bergerud/Studio Magnor.

SE HØSTENS NYHETSLANSERING
Se våre

NYHETER

Hver Gang Vi Møtes

SE PRODUKTENE HER
Se våre

BESTSELGERE

Finn en forhandler nær deg!

SE FORHANDLERKART
Meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta informasjon om hva som skjer hos oss, produktlanseringer, nyheter og tilbud i nettbutikken og Magnor Brandstore i Oslo.

Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS