MAITILBUD

TOKYO SERIEN -70%

Frem til 31. mai får du nå få -70% på hele Tokyo-serien.

Her får du TOKYO WINE vinservise som er formgitt av den kjente designeren Simen Staalnacke. Formene er stramme og stilrene, perfekt skapt for å gi en fullendt vinopplevelse. Glassene er isklare og skulpturelle, men fylt med energi og lidenskap. De er hypermoderne, rause i størrelsen og alle utgår fra samme stramme silhuett inspirert av japansk estetikk.

TOKYO ORIGAMI er et eksklusivt, vakkert og lekent porselensservise. Det er annerledes, og skiller seg ut fra mengden. Inspirasjonen har Simen Staalnacke hentet fra kjærlighetshormonet oksytocin, et nydelig origamimønster, japansk estetikk og sin stilrene favorittby Tokyo.

TOKYO GUNMETAL BESTIKK er et elegant og eksklusivt bestikk med unike detaljer og rene linjer.  Formgivningen er inspirert av japansk estetikk og byen Tokyos stramme linjer, og har et moderne og stilrent designuttrykk som passer perfekt inn i norske hjem. I tillegg har bestikket en ergonomisk utforming som gjør at det ligger veldig godt i hånden.

Benytt sjansen nå til å sikre deg denne lekre serien til en fantastisk pris!

SE HELE SERIEN
ENDELIG ER

JUBALONG HER

Endelig er glassene her – JUBALONG!

Torsdag 19.april lanserte vi de lekre glassene til Camilla Prytz. Hvert enkelt kunstglass i JUBALONG-serien er håndlaget i fint krystall og munnblåst av dyktige glassblåsere på Magnor Glassverk, i samarbeid med designeren selv. Hvert glass er unikt og bærer kunstnerens signatur.

Med serien JUBALONG ønsker Camilla Prytz nå å gjenskape viben og fargene fra 90-tallet, men har erstattet skjevheten og tyngden i krystallglasset med stramhet og letthet. Selv synes Camilla Prytz det er viktig å bruke de fineste tingene til daglig for å skape glede og magi med former og farger i hverdagen.

 

LES MER OM CAMILLA PRYTZ

SE PRODUKTENE

Magnor Glassverk

Norsk design siden 1896

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede 1896 i de dype grenseskogene på Magnor. De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Mer enn 128 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Hvert år lanseres nye kolleksjoner sammen med kjente designere og fra Studio Magnor.

Produkter Om oss
VÅRLANSERING

VÅRT DESIGNTEAM

Denne våren er det Halvor Bakke, Teresa Bergerud, Finn Schjøll & Anna Handel og Storm Storm som står bak høstens nyheter. Her er det flere utvidelser av allerede gode serier. Vi håper å at du lar deg inspirere!

BLA I KATALOGEN SE NYHETENE
Se våre

BESTSELGERE

Finn en forhandler nær deg!

SE FORHANDLERKART
Meld deg på vårt

Nyhetsbrev

Bli den første til å motta informasjon om hva som skjer hos oss, produktlanseringer, nyheter og tilbud i nettbutikken vår.

Personvern og informasjonskapsler Levert av: CoreTrek AS